FestiByn

 www.festibyn.com
Booking Andil Dahl

Sagt om FestiByn:

”Oj, oj, jag har inte ord för att uttrycka hur härligt det var för oss att ha er här!!! Vi var alldeles lyriska efteråt och idag svämmar tanken över och alla lyfter särskilt fram er spelning” – Brudpar

”Måste bara tacka!!! För fullständigt fantastisk konsert igår! Det var bara så förbaskat bra. Det ni gjorde var verkligen en höjdpunkt. Alla talar om er och ni fick verkligen alla att dansa. Även Malins 86-åriga farmor dansade, och det var inte igår senast. Min gamla musikälskande pappa sa att det var det bästa han hört på många år. Han var helt knockad! Själv tyckte jag att det var så mycket bättre än vad jag någonsin kunnat drömma om. Vilken kärlek och glädje! Så tack! Hälsa alla!” – Brudgum

Södra Teatern har i många år varit ledande i Stockholm som arrangör av världsmusik. Otaliga band med Balkaninfluenser har stått på våra scener.
Blåsorkestern Festibyn sticker dock ut med sin unika mix av Balkan-brass och latinska rytmer. Språk och uttryck blandas på scenen, alltid med samma driv, energi och musikalitet. Sedan 2011 har vi haft ett samarbete där Festibyn månatligen ger konserter på teatern under parollen ”det oväntade mötets magi”. Bandet lyckas alltid få såväl sina fans som helt ny publik att dansa och bli lyckliga.
Vi har dessutom kontrakterat orkestern vid jubileer och invigningar, och jag har ofta rekommenderat kollegor och bekanta att anlita dem för diverse tillställningar.

– Sara de Vylder, producent Södra Teatern